Over Muze

Muziektheater Zeeland, ook wel Muze genoemd, is een vereniging die elk jaar een grote theaterproductie in de Zeeuwse theaters brengt. Muze is opgericht als de Goese Operette Vereniging in 1945 in Goes en telt rond de 40 leden in alle leeftijden, afkomstig uit de hele provincie. Onze vereniging zoekt een uitdaging is het uitvoeren van semiprofessionele theatervoorstellingen. 

Sta jij volgend jaar samen met ons op het podium? Lees hier meer over lid worden van onze vereniging.

Artistieke staf

Zonder onze artistieke staf zou onze vereniging niets zijn. De ideeën van deze fantastische mensen maken elke voorstelling en productie tot iets heel bijzonders. Vernieuwend, verassend, spectaculair en gestructureerd, het begint allemaal in de knappe koppen van deze mensen.

Decorploeg

Zonder kunnen we niet! Ieder jaar maken ze de mooiste creaties. Alle decors voor onze voorstellingen worden allemaal in eigen beheer gemaakt. Dit wordt gedaan door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Alle decorstukken worden jaarlijks opnieuw gemaakt. Dit gebeurt allemaal in overleg met de regisseur.Steek jij je handen graag uit de mouwen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bestuur

Connect

muziektheaterzeeland@gmail.com

©Copyright 2023 Muziektheater Zeeland

fapjunk