Ben je klaar om je passie voor theater en muziek naar een hoger niveau te tillen? Wil je jezelf onderdompelen in een dag vol plezier, creativiteit en artistieke expressie? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op 17 december nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze Musical Bootcamp, een unieke kans om jouw talent te laten schitteren en het is helemaal gratis!

Wat kun je verwachten? Bij de Musical Bootcamp staat spel, zang en dans centraal. Of je nu een ervaren performer bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de musicalwereld te bieden heeft, deze dag is voor jou! Onze professionele instructeurs zullen je begeleiden en inspireren, ongeacht je niveau. Dus of je nu droomt van het podium of gewoon plezier wilt hebben, je bent van harte welkom.

FAQ

Bij de Musical Bootcamp staat spel, zang en dans centraal. Of je nu een ervaren performer bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de musicalwereld te bieden heeft, deze dag is voor jou! Onze professionele instructeurs zullen je begeleiden en inspireren, ongeacht je niveau. Dus of je nu droomt van het podium of gewoon plezier wilt hebben, je bent van harte welkom.

Datum: 17 december

Plaats: Goes

Tijd: Vanaf 12 uur tot 17.30 uur.

Het beste van alles is dat deelname aan onze Musical Bootcamp volledig gratis is! We hebben geen kosten verbonden aan deze dag, omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om hun liefde voor musicals te ontdekken en te delen.

 


Iedereen vanaf 12 jaar is welkom. Om de kwaliteit van de bootcamp te waarborgen en persoonlijke aandacht te kunnen geven, beperken we het aantal deelnemers tot maximaal 45. Zorg ervoor dat je je plekje reserveert voordat het te laat is!

Connect

muziektheaterzeeland@gmail.com

©Copyright 2023 Muziektheater Zeeland

fapjunk